Ontdek 5 woontrends voor aankomende herfst

Het najaar komt eraan en de winkels liggen alweer vol met de herfst collectie. Buiten wordt het kouder en Halloween lijkt ineens heel dichtbij. Het najaar gevoel begint weer en de nieuwe trends staan alweer voor de deur!

1.    Bruin

De kleur bruin is weer terug! Dit komt niet alleen terug in natuurlijke materialen, maar ook als nieuwe trendkleur. Elke variatie van bruin zoals camel en chocolate zien we dan ook terug. Deze aardse bruintinten kunnen samen komen en een tof effect vormen. Als u hierbij ook nog natuurlijke materialen zoals wol, hout en leer terug laat komen zorgt dit voor een rustige sfeer in huis.

2.    Warmrood

Creëer met warmrood luxe in uw woning. Combineer dit met ronde vormen, satijn en items van fluweel voor een romantische sfeer. Als u hier ook nog zwarte en donkerpaarse tinten in terug laat komen, dan bent u helemaal klaar voor het najaar.

3.    Klassieke elementen

Dit najaar komen klassieke elementen helemaal terug! Denk hierbij aan sierlijsten voor uw familie foto’s en oude schilderijen. Dit laat ons denken aan de vervlogen tijden. Dit in combinatie met de najaars kleuren is het recept voor een trendvolle woning!

4.    Japandi

Het kan zijn dat er nu een groot vraagteken boven uw hoofd hangt. Japandi is de woonstijl combinatie uit Japan en Scandinavië. Landen die ver van elkaar vandaan liggen maar toch meer gemeen hebben dan u zou denken! Neutrale kleuren, zachte stoffen en organische vormen zorgen voor een opgeruimd gevoel en daar staat deze trend voor.

5.    Zacht, zachter, zachtst!

Knuffelbare dekentjes en kussens voor op bed of de bank. Teddy stoffen zijn trendy, verwarmend en misschien zelfs troostend! Dit geeft een comfortabel en warm gevoel als het buiten koud is en u de warmte in uw woning opzoekt. Dit is dan ook niet te missen dit najaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu