3x De leukste banken voor een industriële woonkamer

Dé trend die blijft, is toch wel de industriële. Dit is een trend die ook wel als tijdloos wordt beschouwd omdat de kleuren neutraal zijn en het heeft een strak effect waardoor u alsnog dingen kunt veranderen om de voorjaar en najaar trends te volgen. Dit maakt het dan ook erg gewild! Kenmerken van een Industriële bank is vooral het stoere uiterlijk. De bank staat op dunne pootjes óf gelijk bijna op de grond. In deze blog wordt beschreven wat dé banken zijn voor uw industriële woonkamer!

1.    De hoekbank

De meest voorkomende bank in woonkamers is de hoekbank. Er is genoeg plek voor bezoek en het is ook een comfortabele bank. Ondanks het gemiddelde gewicht van de bank en het limiet van plekken die u hem kan geven blijft hij populair. U kunt uw benen omhooggooien na een lange werkdag en met meerdere vrienden een film kijken op vrijdagavond. Het is hoe dan ook een ideale bank! De industriële hoekbank is comfortabel én stoer. Het is belangrijk dat de hoekbank niet rond is maar strak, dit geeft een ultiem industrieel effect!

2.    Leer

Leer is bijna essentieel als u de industriële look wilt nastreven. Een leren bank heeft dan ook al snel een industrieel karakter. Er zijn vele leren banken. Welke kiest u dan? Kijk daarom vooral naar de kleur en de vorm van de bank. Kies voor een donkere bank zoals donkergrijs, zwart of bruin. Een leren hoekbank of tweezits is dan ook een go to model.

3.    De chesterfield bank

De chesterfield bank is een voorbeeld van typisch Engelse meubilair. Het is meer een bepaald karakter dan een bepaald model bank. Het is een ruim 200 jaar oude klassieke meubelstijl die vooral wordt herkend aan een ruitpatroon met knopen en een genagelde voorzijde. Een chesterfield bank in combinatie met een industrieel aangeklede woonkamer maakt het plaatje af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu