3 Tips voor een tijdloos interieur

Een nieuwe woning of toch maar weer iets anders. U kunt er bijna niet aan ontkomen, het inrichten van uw huis! Er zijn honderden winkels met allemaal verschillende soorten opties voor uw bank of eettafel. Natuurlijk wilt u ook dat alles bij elkaar past. Dit is jammer genoeg nog best knap lastig, al helemaal in een tijd waarbij er elke maand een nieuwe trend in is. De oplossing hiervoor is dan ook een tijdloos interieur!

1. Neutrale kleuren

Het is nou eenmaal een feit dat sommige kleuren altijd in zijn of terugkomen. Dit zijn de neutrale kleuren. U hoeft niet alle muren wit te verven, maar kies als tweede kleur voor iets neutraals. Een oranje muur lijkt nu misschien erg interessant, maar dit is tegelijkertijd ook trendgevoelig. Volgend jaar denkt u misschien wel aan groen! Dit kost u weer veel tijd en geld. Dan kunt u zich ook afvragen, is dit het wel waard?

2. Investeer

Iedereen houdt wel van een budget item, maar goedkoop is duurkoop. Investeer daarom bijvoorbeeld in een goede bank en eetkamerstoelen. Dit meubilair zult u namelijk niet elk jaar vervangen. Dit is duur én erg onnodig. Als u goed investeert in de blijvende dingen zorgt dit al snel voor een tijdloos effect. Maak het af met kleinere items die makkelijker te vervangen zijn zodat u altijd nog trendy eyecatchers in uw woning heeft staan.

3. Maak het persoonlijk

Aan het einde van de dag is het úw huis. Niet alles hoeft wit, saai of helemaal strak te zijn. Maak uw interieur af met persoonlijke items! Dit zorgt ervoor dat u het voor een langere tijd leuk vindt, omdat het dan écht bij u past. Dit maakt het interieur van uw huis dan ook tijdloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu